Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. studenoga 2019.
Ispis članka: Tenk na Trsatu zatvorio vrata zbog "nepredviđene situacije" - Novi List

NoviList.hr

Tenk na Trsatu zatvorio vrata zbog "nepredviđene situacije"

Hvala za sve

31. prosinac 2013 17:55

Napisao: Ivana Kocijan

Zbog čega je točno zatvoren jedan od novijih riječkih klubova i je li ovo njegov definitivni kraj, nismo uspjeli doznati

Foto Arhiv NL

RIJEKA  Nažalost, zbog nepredviđene situacije, prinuđeni smo zatvoriti Klub Tenk te otkazujemo sva događanja. Ispričavam se i hvala vam na vašem odazivu i povjerenju... Hvala svima na druženju, lijep pozdrav do idućeg susreta. Sretan vam Božić i uspješna nova godina, dan nakon Božića na Facebooku je napisao Goran Vrkić, voditelj kluba Tenk na Trsatu.

   Zbog čega je točno zatvoren jedan od novijih riječkih klubova i je li ovo njegov definitivni kraj, nismo uspjeli doznati. Podsjetimo, klub namijenjen okupljanju »urbane gerile«, smješten iznad sveučilišnog kampusa na Trsatu, odnosno u halama nekadašnje logističke baze Hrvatske vojske, svečano je otvoren početkom travnja 2010. godine. Novo riječko mjesto za izlaske, nažalost, više je bilo zatvoreno nego otvoreno. Tenk je prvi put zatvoren već tog ljeta, a uskoro je zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa te neposjedovanja dozvola bitnih za rad zatvoren i po drugi put. Nakon što su riješene sve administrativne zapreke, klub na kraju grada koji zapravo nikada nije u potpunosti zaživio konačno je ponovo otvoren u rujnu 2012. godine.

   U klubu u kojem su se u posljednje vrijeme u uglavnom održavali partyji elektroničke glazbe prošlog je petka trebao biti održan nastup zagrebačkog repera Marina Ivanovića Stoke i njegovih riječkih glazbenih gostiju, no zbog nepredviđenih okolnosti Stoka je na kraju nastupio u klubu Penthouse na Mlaki.