Nova poslovnica

Svakog tjedna na krstarenja iz Rijeke kreće jedanaest brodova

Biljana Savić

Foto: Ivica Tomić

Foto: Ivica Tomić



RIJEKA I.D. Riva, turoperator sa sjedištem u Münchenu, specijaliziran za Hrvatsku u kojoj je prisutan više od 20 godina, otvorio je novu poslovnicu u Hrvatskoj, i to u Rijeci.


– Mi rastemo zajedno s Hrvatskom, a otvaranje poslovnice u Rijeci rezultat je naše sve veće suradnje s kvarnerskim turističkim djelatnicima i tvrtkama, ali i sve većeg zanimanja njemačkih turista za ovaj dio hrvatske obale – kazao je za svečanosti otvorenja poslovnice I.D. Rive njen osnivač i suvlasnik, poznati turistički djelatnik Selimir Ognjenović, te odmah najavio nove turističke programe s polaskom iz Rijeke.


– I.D. Riva ove će godine kretati na krstarenja svakog tjedna iz riječke luke s čak 11 brodova, odnosno s tri broda više nego lani. Jačanje naše sjeverne flote jedan je od strateških ciljeva ove tvrtke, što dokazuje i otvaranje poslovnice u Rijeci u suradnji s domaćom agencijom Kompas Travel d.o.o. Otvorenje nove poslovnice omogućit će kvalitetniju uslugu našim gostima na brodovima, ali i u hotelskom i privatnom smještaju na području Kvarnera.




Osim toga, naši partneri, prvenstveno hotelijeri, dobit će izravnog sugovornika, čime će biti olakšana i ubrzana komunikacija u BtoB segmentu poslovanja – kazao je Ognjenović i dodao da će ova sezona u Hrvatskoj biti dobra, ali da je svibanj i dalje upitan. 


Poslovnica I.D. Riva otvorena je na Rivi Boduli 1.