Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Ispis članka: SVE ZA NAŠU DJECU Najavljen veliki humanitarni riječki koncert za korisnike Udruge sindrom Down - Rijeka 21 - Novi List

NoviList.hr

SVE ZA NAŠU DJECU Najavljen veliki humanitarni riječki koncert za korisnike Udruge sindrom Down - Rijeka 21

Riječko srce

16. travanj 2019 20:45

Napisao: P. N.

Svoj glas za Udrugu sindrom Down pustit će Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Colonia, Mia Negovetić, Marko Tolja, Davor Lukas (Fit), Denis&Denis, Atomsko sklonište te brojni drugi izvođači

Izvor: Riječko srce

Nakon uspješno provedene akcije ˝SVE ZA NAŠU DJECU 2018˝, kojom je lani prikupljen novčani iznos predviđen za izgradnju senzorne sobe za slijepe i slabovidne učenika ˝OŠ Pećine˝, humanitarna udruga ˝Riječko srce˝ ove godine pokreće još jedan veliki projekt –  koncert ˝SVE ZA NAŠU DJECU 2019˝.

Projekt je krenuo s realizacijom, a njime se planira pomoći Udruzi za sindrom Down - Rijeka 21.

Glazba dobrote

Na velikom humanitarnom koncertu sudjelovat će brojna poznata estradna imena, a održat će se na Trgu Riječke Rezolucije u Rijeci 16. svibnja 2019. godine. Zajedno s pratećim Festivalom humanosti, koji će se održavati na dan koncerta, namjeravaju se prikupiti novčana sredstva za opremanje senzorne sobe kojom bi se pomoglo korisnicima riječke Udruge sindrom Down.

Svoj glas za Udrugu sindrom Down pustit će Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Colonia, Mia Negovetić, Davor Lukas (Fit), Denis&Denis, Atomsko sklonište te brojni drugi izvođači.

humanitarni

Aktivno su se, navode organizatori, dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, u nadi da će zajedno omogućiti korisnicima Udruge ˝Rijeka 21˝ opremanje senzorne sobe s raznom opremom za poticanje osjetila – vida, sluha i dodira.

˝Vjerujemo da ćemo ovim velikim projektom opravdati još jednom vaše povjerenje te da ćemo, u zajedničkoj suradnji, još jednom učiniti plemenitu gestu za grad Rijeku i potrebite˝, kažu organizatori.

U humanitarnoj akciji za možete sudjelovati pozivom na broj 0609009* i donirati 5 kn + PDV po pozivu ili uplatom na službeni račun akcije “SVE ZA NAŠU DJECU”.