Bokser šarmer

Riječki azil moli za pomoć: Dexter ima ogroman tumor i potrebna mu je hitna operacija

P. N.

Izvor: Facebook

Izvor: Facebook

Nakon operacije bi bilo idealno naći Dexteru privremeni smještaj pa se nadaju da će im netko ponuditi ˝kutak svoga doma˝ na dva tjedna



Društvo za zaštitu životinja Rijeka na svojoj Facebook stranici objavilo je apel u kojem mole za pomoć svoje pratitelje, ali i sve građane, u pokrivanju troškova operacije koja je hitno potrebna bokseru, kako kažu, šarmeru Dexteru.


– Nismo dobili nikakve informacije o bokserovom vlasniku/cima. Operacija je hitna jer tumor je toliko velik da struže po podu i krvari. Dogovorili smo termin detaljnog pregleda, odstranjivanje tumora i kastracije u srijedu 13.03. kod veterinarske prakse Uvodić u Mavrincima.


Želja nam je ujedno zahvaliti se veterinarskoj praksi Uvodić na pomoći oko hitnog zbrinjavanja boksera i besplatnom smještaju u stacionaru. Izašli su nam u susret i s troškovima cjelokupnog zahvata i liječenja i napravili nam veliki popust, naveli su u objavi.




Nakon operacije bi bilo idealno naći Dexteru privremeni smještaj pa se nadaju da će im netko ponuditi ˝kutak svoga doma˝ na dva tjedna.


Ako želite pomoći u plaćanju troškova, ovo su podaci za uplatu, uz napomenu ˝Za boksera Dextera˝:


IBAN: HR0223400091117016982 PBZ


PAYPAL – [email protected]