Akcija Crvenog križa

Riječani nisu zaboravili trećemajce i njihovu djecu: Za Uskrs će im biti podijeljeno 630 paketa

Portal Novilist.hr

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Trećemajci će od 16. do 18. travnja humanitarne pakete preuzeti na dvije lokacije - na Pećinama i na Mlaki, a riječ je o 230 obiteljskih paketa, 320 paketa za djecu i 80 paketa za samce



RIJEKA Čak 8.900 kilograma hrane i higijenskih artikala prikupljeno je  u humanitarnoj akciji Crvenog križa za pomoć radnicima i radnicama 3. maja – samcima i obiteljima s djecom, a još 1.400 kilograma kupljeno je doniranim novcem, javlja Radio Rijeka.


U akciju su, osim Rijeke, bili uključeni Bakar, Kastav, Kraljevica, Čavle, Jelenje, Klana, Kostrena i Viškovo, a uz 177 volontera, u humanitanoj akciji sudjelovali su i mladi iz osnovnih i srednjih škola te studenti.


Trećemajci će od 16. do 18. travnja humanitarne pakete preuzeti na dvije lokacije – na Pećinama i na Mlaki, a riječ je o 230 obiteljskih paketa, 320 paketa za djecu i 80 paketa za samce.




– U ime radnika 3. maja zahvaljujem Društvu Crvenog križa,volonterima, svim građanima, a prvenstveno djeci u osnovnim školama koji su skupljali pomoć radnicima i samcima 3. maja.


Radnici 3. maja dobit će paket i tako će se na Uskrs vidjeti da građani grada Rijeke, Crveni križ i volonteri nisu zaboravili na radnike 3. maja, kao što je to napravila Vlada Republike Hrvatske, koja je ukrala Uskrs trećemajcima, rekao je sindikalni povjerenik 3. maja Juraj Šoljić za Radio Rijeku.