Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Ispis članka: Pukla cijev: Bez vode dio Vukovarske ulice, dio Ulice Podpinjol i Uspon Irene Tomee - Novi List

NoviList.hr

Pukla cijev: Bez vode dio Vukovarske ulice, dio Ulice Podpinjol i Uspon Irene Tomee

Banderovo

18. travanj 2017 16:08

Napisao: P. N.

Zbog iznenadnog puknuća glavnog vodoopskrbnog cjevovoda u Vukovarskoj ulici u Rijeci,  danas 18. travnja, oko 12  sati  došlo je do privremenog prekida isporuke  vode manjem  dijelu korisnika vodnih usluga na području MO Banderovo, odnosno u Vukovarskoj ulici od kućnog broja 28 do kućnog broja 58, dijelu Ulice Podpinjol i Usponu Irene Tomee, priopćilo je KD Vodovod i kanalizacija

Snimio Roni BRMALJ / NL arhiva

Zbog iznenadnog puknuća glavnog vodoopskrbnog cjevovoda u Vukovarskoj ulici u Rijeci,  danas 18. travnja, oko 12  sati  došlo je do privremenog prekida isporuke  vode manjem  dijelu korisnika vodnih usluga na području MO Banderovo, odnosno u Vukovarskoj ulici od kućnog broja 28 do kućnog broja 58, dijelu Ulice Podpinjol i Usponu Irene Tomee, priopćilo je KD Vodovod i kanalizacija.

Sve su interventne službe na terenu kako bi se puknuće u što kraćem vremenu saniralo, a potpuna normalizacija vodoopskrbe očekuje se u kasnim večernjim satima, obavještava KD VIK.

U međuvremenu, opskrba vodom omogućena je  putem autocisterna. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, KD VIK moli da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.

Popis područja koja  su ostala  bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net),) te se može dobiti i telefonski na broju 211 906.