Banderovo

Pukla cijev: Bez vode dio Vukovarske ulice, dio Ulice Podpinjol i Uspon Irene Tomee

P. N.

Snimio Roni BRMALJ / NL arhiva

Snimio Roni BRMALJ / NL arhiva

Zbog iznenadnog puknuća glavnog vodoopskrbnog cjevovoda u Vukovarskoj ulici u Rijeci,  danas 18. travnja, oko 12  sati  došlo je do privremenog prekida isporuke  vode manjem  dijelu korisnika vodnih usluga na području MO Banderovo, odnosno u Vukovarskoj ulici od kućnog broja 28 do kućnog broja 58, dijelu Ulice Podpinjol i Usponu Irene Tomee, priopćilo je KD Vodovod i kanalizacija



Zbog iznenadnog puknuća glavnog vodoopskrbnog cjevovoda u Vukovarskoj ulici u Rijeci,  danas 18. travnja, oko 12  sati  došlo je do privremenog prekida isporuke  vode manjem  dijelu korisnika vodnih usluga na području MO Banderovo, odnosno u Vukovarskoj ulici od kućnog broja 28 do kućnog broja 58, dijelu Ulice Podpinjol i Usponu Irene Tomee, priopćilo je KD Vodovod i kanalizacija.


Sve su interventne službe na terenu kako bi se puknuće u što kraćem vremenu saniralo, a potpuna normalizacija vodoopskrbe očekuje se u kasnim večernjim satima, obavještava KD VIK.


U međuvremenu, opskrba vodom omogućena je  putem autocisterna. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, KD VIK moli da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.




Popis područja koja  su ostala  bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net),) te se može dobiti i telefonski na broju 211 906.