Zvuk iz više kuteva

Nastavlja se čuvena Spiritova Škola zvuka: U nedjelju gostuje DJ-ica Marina Karamarko

Portal Novilist.hr

Marina Karamarko

Marina Karamarko

Ova je škola nastavak dugogodišnje uspješne škole za D.J-e, sada proširivši područje interesa



RIJEKA Od ove nedjelje udruga Spirit nastavlja svoj poznati program pod nazivom ŠKOLA ZVUKA. Riječ je o seriji predavanja i radionica koje sagledavaju zvuk iz više kuteva, pa će tako, uz brojne zanimljive goste, Spiritovci istražiti tehničke pojmove i govoriti o tome što je zvuk i što je sluh, dotaknuti se glazbe i D.J.-inga, što nije čudno, jer ova je škola nastavak dugogodišnje uspješne škole za D.J-e, sada proširivši područje interesa.


Zatim će se pojasniti opasnosti za sluh u nekim zanimanjima, ujedno i glazbi, te pojasniti kako se sluh može zaštititi, govoriti će se o zvukoterapiji, snazi ljudskog glasa, mantrama, tibetanskim zdjelama i gongovima, a za vrhunac najavljeno je i mistično predavanje posebnog gosta Krešimira Mišaka, koji će nas uputiti u neke misterije koje se tiču zvuka.


Prva gošća već ove nedjelje je Marina Karamarko, jedna od najpoznatijih hrvatskih D.J.-ica, kojuje glazba i zvuk iz njene Malinske odvela sve do Ibize, Njemačke, Engleske, Amerike i drugdje. Uvijek simpatična i zanimljiva Marina će kroz razgovor – neformalno predavanje, pojasniti svoje viđenje zvuka, ali i odgovoriti na pitanja posjetitelja.




Zanimljivost programa je da predavanja sadrže i mnoge praktične dijelove, tako da neće biti samo govorancije. Kako bi se uputili u detalje ovog programa koji traje nekoliko tjedana, možete zaviriti na www.spirit-ri.hr gdje je “vozni red” zamišljenih termina uz spisak zanimljivih gostiju.


Kao i svi programi udruge Spirit i ovaj je namjenjen onima koji vole rad na sebi i istražuju svijet oko sebe da bi živjeli kvalitetnije i bolje.