Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
13. studenoga 2019.
Ispis članka: JE LI TO MOGUĆE? KD Čavle šest mjeseci traži komunalnog radnika - Novi List

NoviList.hr

JE LI TO MOGUĆE? KD Čavle šest mjeseci traži komunalnog radnika

Raspisan natječaj

12. listopad 2018 18:35

Napisao: Sanja Gašpert

Naime, raspisan je natječaj za pomoćnog radnika za radove na zelenim površinama i poslove vezane uz održavanje groblja. Nažalost, do sada nije stigla niti jedna prijava, ali iz KD-a Čavle poručuju kako je natječaj još uvijek otvoren

Čavle / Snimio Roni BRMALJ

ČAVLE Komunalno društvo Čavle iz Čavala već je šest mjeseci u potrazi za novim djelatnikom. Naime, raspisan je natječaj za pomoćnog radnika za radove na zelenim površinama i poslove vezane uz održavanje groblja.

Nažalost, do sada nije stigla niti jedna prijava, ali iz KD-a Čavle poručuju kako je natječaj još uvijek otvoren. Sve informacije mogu se dobiti osobno u prostorijama KD-a Čavle, na adresi Podčudnič 109, kao i na broju telefona 051/545-313.

KD Čavle d.o.o. osnovano je 2003. godine odlukom Općinskog vijeća Čavle. Od 2004. djeluje kao samostalno trgovačko društvo prema izjavi o osnivanju.

Osnovne su mu djelatnosti redovno održavanje javnih zelenih površina, autobusnih čekaonica i dječjih igrališta, održavanje groblja, upravljanje mjesnim grobljima Cernik i Grobnik te redovno čišćenje vodolovki, upojnih bunara i kanala za odvodnju oborinskih voda.

Od ostalih djelatnosti za istaknuti je vanredno održavanje zelenih površina, zbrinjavanje biljnog materijala, izvođenje raznih vrsta građevinskih radova manjeg opsega, prijevoz robe i materijala te izvođenje svih ostalih poslova koji su u ingerenciji KD-a Čavle.