Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 6
Sutra: 18° 18° 6
15. listopada 2019.
Ispis članka: Dobra glazba i delicije napunili trgove grada Rijeke - Novi List

NoviList.hr

Dobra glazba i delicije napunili trgove grada Rijeke

Noći riječkih trgova i plaža

10. kolovoz 2018 23:06

Napisao: Marija Duvnjak

Ova luda riječka noć svojim je ogrtačem zagrnula i Pavlinski trg. Najljepše čakavske melodije ovog kraja izvodili su Karin Kuljanić,  Mario Lipovšek Battifiaca koji je uz pjesmu na usne publike postavio i osmjehe, te popularni belcanto pjevač Joso Butorac uz pratnju Tončija Grubušića, Damjana Grbca, Roberta Grubišića i Mladena Žmaka

Snimio Vedran KARUZA

RIJEKA Na tri lokacije u Rijeci obvijala su se tri događanja spojena jednom temom – primorskom! Uz puno dobre glazbe, dobre gastro ponude  dobra atmosfera punila je trgove grada Rijeke u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke.

Gat Karoline Riječke ponudio je okupljenima sajam na kojemu se moglo pronaći razne rukotvorine domaćih umjetnika. Uz umjetničke radove, okupljene je oduševila i ukusna primorska hrana.

Ovom prilikom mnoštvo turista, prolaznika i domaćih ljudi imali su mogućnost uživati u specijalitetima primorskih gradova kao što su Dagnje na buzaru i Frigane lignje. No kako nijedna fešta nije fešta bez muzike, okupljene su zabavljali Klapa Nevera Rijeka, Grooversi i za kraj svih su naučile kako rasplesati masu – Učiteljice.

Dok je uz Riječku rivu i Stari grad oživio, Na Trgu Šišmiš Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, svima poznatiji kao grupa Dalmatino svojim su vječnim hitovima oživjeli kamene ulice i prolaze starog grada ali i upotpunili srca okupljenih.

Ova luda riječka noć svojim je ogrtačem zagrnula i Pavlinski trg. Najljepše čakavske melodije ovog kraja izvodili su Karin Kuljanić,  Mario Lipovšek Battifiaca koji je uz pjesmu na usne publike postavio i osmijehe, te popularni belcanto pjevač Joso Butorac uz pratnju Tončija Grubušića, Damjana Grbca, Roberta Grubišića i Mladena Žmaka.

G108VK12
Noći riječkih trgova i plaža, na Trgu Šišmiš nastupa Dalmatino / Snimio Vedran KARUZA

G108VK17
Primorska noć na Pavliskom trgu, melodije čakavskih pjesmama / Snimio Vedran KARUZA

G108VK46
Ribarska fešta na Gatu Karoline Riječke / Snimio Vedran KARUZA