Noći riječkih trgova i plaža

Dobra glazba i delicije napunili trgove grada Rijeke

Marija Duvnjak

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Ova luda riječka noć svojim je ogrtačem zagrnula i Pavlinski trg. Najljepše čakavske melodije ovog kraja izvodili su Karin Kuljanić,  Mario Lipovšek Battifiaca koji je uz pjesmu na usne publike postavio i osmjehe, te popularni belcanto pjevač Joso Butorac uz pratnju Tončija Grubušića, Damjana Grbca, Roberta Grubišića i Mladena Žmaka



RIJEKA Na tri lokacije u Rijeci obvijala su se tri događanja spojena jednom temom – primorskom! Uz puno dobre glazbe, dobre gastro ponude  dobra atmosfera punila je trgove grada Rijeke u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke.


Gat Karoline Riječke ponudio je okupljenima sajam na kojemu se moglo pronaći razne rukotvorine domaćih umjetnika. Uz umjetničke radove, okupljene je oduševila i ukusna primorska hrana.


Ovom prilikom mnoštvo turista, prolaznika i domaćih ljudi imali su mogućnost uživati u specijalitetima primorskih gradova kao što su Dagnje na buzaru i Frigane lignje. No kako nijedna fešta nije fešta bez muzike, okupljene su zabavljali Klapa Nevera Rijeka, Grooversi i za kraj svih su naučile kako rasplesati masu – Učiteljice.




Dok je uz Riječku rivu i Stari grad oživio, Na Trgu Šišmiš Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, svima poznatiji kao grupa Dalmatino svojim su vječnim hitovima oživjeli kamene ulice i prolaze starog grada ali i upotpunili srca okupljenih.


Ova luda riječka noć svojim je ogrtačem zagrnula i Pavlinski trg. Najljepše čakavske melodije ovog kraja izvodili su Karin Kuljanić,  Mario Lipovšek Battifiaca koji je uz pjesmu na usne publike postavio i osmijehe, te popularni belcanto pjevač Joso Butorac uz pratnju Tončija Grubušića, Damjana Grbca, Roberta Grubišića i Mladena Žmaka.


Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA


 Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA