Izborna konvencija

Denis Mladenić je novi predsjednik SDP-a Viškovo

Andrej Petrak

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Zalagat će se za jednakost i slobodu svih mještana uz stabilnost i dosljednost u političkom djelovanju te za ekonomičnu i kvalitetnu općinsku upravu koja će osigurati kvalitetno rješavanje problema svih mještana. 



VIŠKOVO – Denis Mladenić novoizabrani je predsjednik Općinske organizacije SDP-a Viškovo. Na izbornoj konvenciji za potpredsjednike izabrani su Damir Petrc i Sanja Udović, dok su članovima općinskog odbora postali: Isak Jaganjac, Leo Mavrić, Ivan Sušanj, Marina Petrc Tomić, Jadranko Lučić i Daliborka Udović.


– SDP Viškova djelovat će poštujući dosegnute demokratske standarde i nastaviti obnašati vlast radi ostvarenja predizbornih programa kao garanciju razvitka Općine Viškovo. Zalagat će se za jednakost i slobodu svih mještana uz stabilnost i dosljednost u političkom djelovanju te za ekonomičnu i kvalitetnu općinsku upravu koja će osigurati kvalitetno rješavanje problema svih mještana. Gospodarski razvitak i izgradnja uz očuvanje okoliša bit će neprekidno u fokusu pažnje članova SDP-a Viškovo pri donošenju odluka – poručio je Denis Mladenić.