Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Ispis članka: Denis Mladenić je novi predsjednik SDP-a Viškovo - Novi List

NoviList.hr

Denis Mladenić je novi predsjednik SDP-a Viškovo

Izborna konvencija

16. prosinac 2017 11:02

Napisao: Andrej Petrak

Zalagat će se za jednakost i slobodu svih mještana uz stabilnost i dosljednost u političkom djelovanju te za ekonomičnu i kvalitetnu općinsku upravu koja će osigurati kvalitetno rješavanje problema svih mještana. 

foto: arhiva NL

VIŠKOVO - Denis Mladenić novoizabrani je predsjednik Općinske organizacije SDP-a Viškovo. Na izbornoj konvenciji za potpredsjednike izabrani su Damir Petrc i Sanja Udović, dok su članovima općinskog odbora postali: Isak Jaganjac, Leo Mavrić, Ivan Sušanj, Marina Petrc Tomić, Jadranko Lučić i Daliborka Udović.

– SDP Viškova djelovat će poštujući dosegnute demokratske standarde i nastaviti obnašati vlast radi ostvarenja predizbornih programa kao garanciju razvitka Općine Viškovo. Zalagat će se za jednakost i slobodu svih mještana uz stabilnost i dosljednost u političkom djelovanju te za ekonomičnu i kvalitetnu općinsku upravu koja će osigurati kvalitetno rješavanje problema svih mještana. Gospodarski razvitak i izgradnja uz očuvanje okoliša bit će neprekidno u fokusu pažnje članova SDP-a Viškovo pri donošenju odluka – poručio je Denis Mladenić.