Party u dvorani Euroherca

BLAGDANSKI PRIJEM NOVOG LISTA Kruljac: Sloboda, profesionalnost, Novi list i istina iznad svega

Aneli Dragojević Mijatović

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Novi list će 2018. završiti s poslovnom dobiti i ovom prilikom želim se zahvaliti svima u Novom listu koji su tome pridonijeli. Bez timskog rada ne bi bilo ni rezultata, poručila je predsjednica Uprave Novog lista Ankica Kruljac



 RIJEKA Na blagdanskom prijemu koji je Novi list organizirao za poslovne partnere i suradnike okupili su se brojni uzvanici iz političkog i gospodarskog života Rijeke, predstavnici lokalne vlasti, znanstvene zajednice, istaknuti sportski djelatnici te brojne viđenije Riječanke i Riječani.


Snimio Damir ŠKOMRLJ


Snimio Damir ŠKOMRLJ



Uglavnom, »party« Novog lista u dvorani Euroherca prštio je pozitivnom energijom i dobrim blagdanskim vibracijama, a kraj poslovne godine je kao i uvijek prilika da se razmijene iskustva i mišljenja o recentnim događajima u društvu te da se u pluralističkom ozračju dočeka 2019.


Snimio Ivica TOMIĆ


Snimio Ivica TOMIĆ





Prisutne uzvanike je u ime Uprave, vlasnika i svih zaposlenika Novog lista pozdravila predsjednica Uprave Novog lista Ankica Kruljac koja se tom prilikom zahvalila na razumijevanju, podršci i dobroj poslovnoj 2018. godini. 


Snimio Ivica TOMIĆ


Snimio Ivica TOMIĆ



– Na kraju svake poslovne godine podvuče se crta, izvuče se bilanca i raspravlja o rezultatima. Mogu reći da ćemo mi 2018. godinu završiti s poslovnom dobiti i ovom prilikom želim se zahvaliti svima u Novom listu koji su tome pridonijeli. Bez timskog rada svih nas u Novom listu, ne samo mojih prvih suradnika, ne bismo postigli što smo do sada u ove zadnje dvije godine postigli. Kao što je poznato, u teškoj smo situaciji bili u te zadnje dvije godine, imamo velike obaveze iz predstečajne nagodbe i znamo da moramo puno raditi, timski raditi, postizati dobre rezultate, da bismo bili dobri, plaćali svoje obaveze i postizali nove rezultate. Osobno sam jako zadovoljna postignutim, no znam da nas čeka još jako puno borbe i bez podrške svih vas koji ste danas ovdje mi to sigurno nećemo moći postići. Upravo zbog toga, svima se želim zahvaliti što ste prepoznali što je i tko je Novi list. Ponosna sam kad za nas kažu da smo drukčiji: mi jesmo drukčiji, onaj Novi list koji je uvijek bio i koji treba biti, mi smo oni koji krojimo javno mnijenje i koji smo korektor ovog društva. I sve ono što pišemo i radimo, vidimo da se daleko čuje. Kad netko kaže da smo regionalna novina, ja sam ponosna na to što smo riječki Novi list koji ima snažan nacionalni utjecaj, upravo zato što su naši novinari, što god netko mislio o nama, takvi da nas se često prenosi, citira i često se kaže »kako piše Novi list…« Htjela bih da tako bude i u budućnosti i da se zna cijeniti kvaliteta rada. Nju je Novi list pokazao bez obzira na probleme u kojima smo se našli tokom proteklih godina, pa i na česte kadrovske promjene. Posebno se ovom prilikom želim zahvaliti prvim suradnicima koji me često znaju pitati zašto sam tako stroga. Eto, zato da bismo danas imali rezultate. Kad dođemo u Zagreb pa nam ljudi kažu: vi ste drukčiji, čitamo vaš Pogled, vaš politički prilog, onda sam jako ponosna na svoje novinare, na ono što su uvijek bili i što moraju biti. Znači, poruka mojoj redakciji i glavnoj urednici je: sloboda, profesionalnost, Novi list i istina iznad svega, poručila je predsjednica Uprave Novog lista Ankica Kruljac te svima zaželjela blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu 2019 godinu.


Snimio Damir ŠKOMRLJ


Snimio Damir ŠKOMRLJ