Objavili

Air Serbija uvodi redovnu liniju iz Beograda za Rijeku, na Krk slijeću dva puta tjedno

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Uvođenje po dva leta tjedno za Rijeku planirano je od 4. lipnja



BEOGRAD Srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia u lipnju uvodi izravne letove do devet gradova u Europi, a među tim destinacijama su Rijeka i Zadar, priopćila je u petak Air Serbia.


Uvođenjem redovitih letova tijekom cijele godine ka Kijevu, Madridu, Barceloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, te sezonskih linija za Nicu i Zadar, srbijanska kompanija povećat će broj svojih sadašnjih destinacija za skoro petinu.


Inauguralni letovi ka Helsinkiju i Barceloni zakazani su za 1. lipnja, a predviđena su tri leta tjedno prema finskoj prijestolnici te dva prema Barceloni.




Air Serbia letjet će od 2. lipnja po dva puta tjedno za Nicu i Madrid, tri puta tjedno do Kijeva, a od 3. lipnja i za Krasnodar, na jugu Rusije.


Redovna linija s Rijekom i sezonska sa Zadrom


Uvođenje po dva leta tjedno za Rijeku i Kairo planirano je od 4. lipnja.


Posljednji u nizu novih letova bit će onaj na liniji Beograd-Zadar, a tim će letom Air Serbia 21. lipnja obilježiti otvaranje sezonske linije koja će tijekom ljeta imati dva leta tjedno.


„Veoma nas raduje što smo pažljivim izborom destinacija značajno unaprijedili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima dalje ekspanzije kompanije“, izjavio je generalni direktor te aviokompanije Duncan Naismith.


Air Serbia trenutno leti na ukupno 49 destinacija diljem svijeta.