Inovativni projekt u turizmu

“Crikvenica 4 Pets” dobila nagradu “Simply the Best”

P. N.

Manifestacija je posvećena kućnim ljubimcima, a program je sadržavao brojne zanimljive i zabavne sadržaje, poput sajma proizvoda i usluga za kućne ljubimce, izložbe kućnih ljubimaca bez rodovnice i prezentacije njihovih vještina, karnevala kućnih ljubimaca, cooking showa te BIKE & VAU maratona, vesele utrke pasa i vlasnika na biciklima

U ruke Turističke zajednice Grada Crikvenice stigla je još jedna zaslužena nagrada. Ponovno su prepoznati originalan pristup, profesionalnost, velik trud i nesebičan angažman s ciljem jačanja kvalitete turističkeponude. Naime, TZG Crikvenice je dobitnik nacionalne godišnje nagrade “Simply the Best” u kategoriji “Inovativni projekt u turizmu”, i to za manifestaciju “Crikvenica 4 Pets”, koja je u 2017. doživjela svojepremijerno izdanje.

Nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jednogodišnjega razdoblja tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis “Way to Croatia”.


Svečana je dodjela održana ove godine u Splitu, i to u sklopu 19. poslovno-turističke burze “Put”, jednoga od značajnijih hrvatskih turističkih susreta, koji okuplja sve veći broj turističkh subjekata i ostalih sudionika iz Hrvatske i brojnih europskih zemalja.


Ovu je tradicionalnu nagradu za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice u ime Turističke zajednice Grada Crikvenice preuzela Daniela Barac Frković, stručna suradnica u turističkom uredu.




“Crikvenica 4 Pets” je osmislila i organizirala TZG Crikvenice, a prvi je put održana 30. rujna i 1. listopada ove godine na dvjema lokacijama: u centru Crikvenice i na crikveničkoj plaži za pse “Podvorska”.


Manifestacija je posvećena kućnim ljubimcima, a program je sadržavao brojne zanimljive i zabavne sadržaje, poput sajma proizvoda i usluga za kućne ljubimce, izložbe kućnih ljubimaca bez rodovnice i prezentacije njihovih vještina, karnevala kućnih ljubimaca, cooking showa te BIKE & VAU maratona, vesele utrke pasa i vlasnika na biciklima.


“Crikvenica 4 Pets” nije samo zabavna, već i edukativna manifestacija, čiji je glavni cilj od malih nogu potaknuti ljubav prema životinjama i naučiti djecu da budu brižna i odgovorna.


Zato se u sklopu programa održalo i nekoliko tematskih događanja, kao što su likovna radionica i predstava o kućnim ljubimcima: “Pazi, mazi, voli”. Organizatore i posjetitelje je posebno razveselila činjenica da je tijekom manifestacije sretno udomljeno desetak napuštenih životinja.


Vrijednost nagrade “Simply the best” tim je veća što je vrednovana od strane struke, koja je prepoznala kvalitetu i posebnost projekta “Crikvenica 4 Pets”.


Ovogodišnja je nagrada “Simply the best” već četvrta po redu za Rivijeru Crikvenicu i zapravo nastavak uspješnog niza, koji je 2014. započeo projekt TZG Crikvenice “Cesta plave ribe”, potom 2015. nastavio inovativni “Zaljubite se u Crikvenici(u)” te u 2016. “Monty’s Dog Beach and Bar”.