Kod bake i djeda

Mala Nina ima svoju kućicu: Djed Slavko i baka Snježana podigli zanimljivu “građevinu” u Ravnicama

Željko Malnar



RAVNICE U današnje vrijeme da bi se stekao svoj dom treba uložiti mnogo truda i novca. No za malu Ninu Klepac iz Tršća može se reći da je rođena pod sretnom zvijezdom i miljenica je djeda Slavka i bake Snježane iz Ravnica koji su si dali povelikog truda da za svoju miljenicu izgrade malu kućicu koja je postala Ninim dom u kojem najradije boravi kada dolazi u posjete svom djedu Slavku, baki Snježani i teti Moniki.


Već od rođenja Nina je najradije u Ravnicama gdje joj je kako sama kaže najljepše i uživa u ljepoti okoliša ali najviše u svojoj kućici koja nije velika ali je za nju nešto najljepše što može imati. Zahvalna je djedu Slavku što joj je kućicu izgradio i baki Snježani koja je pomagala u njezinom opremanju, pri čemu je posljednja riječ bila svakako Ninina koja je željela svoj prostor opremiti na način kako to njoj odgovara.


I danas prilikom boravka u Ravnicama Nina je jedva dočekala da bude u svojoj kućici sa svojim igračkama, ali pod budnom paskom starijih. A u igri vrijeme je brzo prošlo, Nina se malo umorila i prilegla je na mali krevetić u svojoj kućici. No ono što je najbitnije, kuća za Ninu predstavlja njezin drugi dom u kojem joj je lijepo i u kojem uživa.