Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
16. prosinca 2019.
Ispis članka: Župan Milinović povukao Proračun i predlaže novi - Novi List

NoviList.hr

Župan Milinović povukao Proračun i predlaže novi

Ličko-senjska županija

14. lipanj 2019 17:57

Napisao: Marin Smolčić

Ovaj postojeći Proračun bi putem amandmana trebao biti izmjenjen u iznosu od preko 21 milijun kuna (zbog zahtjeva proračunskih korisnika i EU izbora) te smatram kako je korektnije predložiti novi Proračun u koji će biti uključeno novih 21 milijun kuna nepovratnih EU sredstava

Snimio Nenad REBERŠAK

 

GOSPIĆ Nakon razgovora s premijerom Anrejom Plenkovićem i predsjednikom Županijske skupštine Marijanom Kustićem priopćenjem za javnost danas se obratio župan ličko-senjski Darko Milinović.

Kako ističe u priopćenju promijenili su se elementi Proračuna koji je predložio prije tri mjeseca pa ga stoga povlači.

- Ovaj postojeći Proračun bi putem amandmana trebao biti izmjenjen u iznosu od preko 21 milijun kuna (zbog zahtjeva proračunskih korisnika i EU izbora) te smatram kako je korektnije predložiti novi Proračun u koji će biti uključeno novih 21 milijun kuna nepovratnih EU sredstava.

Dogovoren je i radni sastanak koji će se održati do srijede, 19. lipnja kada ću ponovno uputiti Proračun članovima Županijske skupštine, kako bi uključili i projekte Vlade RH koji idu u cilju razvoja Ličko-senjske županje, ističe u priopćenju župan Darko Milinović.