Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Ispis članka: Big Bear Resort kod Vrhovina: Veliki medo za veliki odmor - Novi List

NoviList.hr

Big Bear Resort kod Vrhovina: Veliki medo za veliki odmor

Turističko naselje

16. rujan 2019 16:29

Napisao: Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

VRHOVINE Ona stara poslovica „po jutru se dan poznaje“ mogla bi se primjeniti na novo turističko naselje Big Bear Resort u Donjem Babinom Potoku. Smješten uz samu državnu cestu od Vrhovina do Plitvičkih jezera „Veliki medo“ je na samom početku svojega rada pokupio sve komplimente gostiju i struke.

O tom „jutru“ više nam je rekao vlasnik Big Beara Zvonimir Petričević koji je izuzetno zadovoljan prvim mjesecima rada ovoga naselja.

- S obzirom da smo ovaj resort otvorili tek u travnju, a prvi gosti su počeli dolaziti u mjesecu svibnju, s dinamikom posjeta smo izuzetno zadovoljni. Zaključno s početkom rujna imali smo više od 8 000 noćenja u našim objektima.

Posjetitelji su u 95 posto slučajeva stranci. Bilo je dana kada su sve 32 kućice bile zauzete. Ovo je bila godina uhodavanja posla, stjecanja dobrog imidža i popularnosti našeg Big Bear Resorta.

Big Bear (3)

Blizina Plitvičkih jezera, ZIP-line žičara, skora izgradnja Skijaškog centra Bijeli vrh i netaknuta priroda dovoljni su razlozi da naši gosti budu prezadovoljni boravkom kod nas.

Ovome svakako pomažu uređenost i oprema u našim objektima tako da naši gosti uživaju u svakom segmentu ove priče, rekao nam je Zvonimir Petričević.

Big Bear Camping Resort gostima nudi 100 smještajnih jedinica. Od toga 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere.

Izgrađen je i etno restoran kapaciteta 150 gostiju i suvenirnica s mnoštvom originalnih ličkih proizvoda.

Big Bear

Big Bear (5)