U Gervaisu

Skoro pa rasprodan koncert Bože Vreće u Opatiji, evo kako do preostalih ulaznica

Portal Novilist.hr

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj



Još malo ulaznica ostalo je za koncert Bože Vreće u Opatiji. Incognito Agency najavljuje koncert Bože Vreće u prekrasnoj dvorani Centar Gervais u Opatiji, ovog petka, 8. studenog, s početkom u 21.15 sati, a vrata se otvaraju u 20 sati.


Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.


Muško-ženska dualnost Bože Vreće, iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, čini njegovu a capella interpretaciju sevdalinki istinski emotivnim doživljajem. Na repertoaru predstojećeg, iščekivanog koncerta, uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki, gdje je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.




Sada će Opatija imati priliku svjedočiti ekskluzivnom koncertu na području Kvarnera za samo 450 sjedećih mjesta. Ostalo je još malo ulaznica po cijeni od 170 kuna – parter 1, 140 kuuna – parter 2 i po 120 kuna sektor balkon.


Ulaznice se mogu kupiti u Ghetaldus Opatija/Rijeka, New Sound Matulji, Dallas Music shop Rijeka i ostala Entrio prodajna mjesta. Ako ih ostane na dan koncerta, ulaznice će biti skuplje za 20 kuna po svakom sektoru.


Napomena za nove posjetitelje centra Gervais glasi da je dvorana prije nekoliko godina napravljena s vrhunskom akustikom i ozvučenjem.