Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Ispis članka: Ekološki sajam Opatija u subotu pred Mrkaton - Novi List

NoviList.hr

Ekološki sajam Opatija u subotu pred Mrkaton

Petnaestak proizvođača

21. kolovoz 2018 18:42

Napisao: P. N.

U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat u razdoblju od 8 do 13:00 sati

Snimio Marin ANIČIĆ / NL arhiva

 

    Ove subote, 25. kolovoza 2018., očekuje nas treće ljetno izdanje 9. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo.

    U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat u razdoblju od 8 do 13:00 sati, prioćio je Žmergo.

Na sajmu će se okupiti petnaestak eko certificiranih proizvođača koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima.

    Retro izlagači će ponuditi šarolike i prirodno uzgojene proizvode poput voća, povrća, sadnica, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike kao i mnoge druge.    

    Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode, poručuju iz Udruge Žmergo.