Neobična akcija vatrogasaca

VATROGASCI IZ JELENJA U AKCIJI: Njih dvoje zapeli su s automobilom u poplavljenoj šljunčari. Jedva su ih izvukli

P. N.

foto: jelenje.hr

foto: jelenje.hr

Neobična intervencija dogodila se danas na području šljunčare Dubina. Vatrogasci Jelenje dobivaju dojavu kako je osoba s dostavnim vozilom zapela u vodi dubine 150 centimetara. Započelo je izvlačenje...



U popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu i odmah istu proslijedila Županijskom vatrogasnom operativnom centru koji je zatim tražio interveniranje vatrogasaca iz Jelenja, javljaju na službenoj stranici Jelenja.


– U 15:25 sati zaprimili smo dojavu kako je osoba zapela s osobnim vozilom u vodu dubine 150 centimetara te traži pomoć. Na intervenciju smo odmah krenuli s dva vozila i tri vatrogasca te smo predmetno vozilo “šlepanjem” izvukli iz vode.


Na terenu smo zatekli i mlađu žensku osobu – kazao je Kristian Semion iz DVD-a Jelenje, nakon još jedne uspješne i pomalo neobične intervencije jelenjskih vatrogasaca koja je završila u 17 sati, dodajući kako predmetno vozilo nije bilo u voznom stanju te je dovezeno do centra Dražica gdje je vozač zatražio pomoć HAK-a.




Ovim putem Vatrogasci Jelenje još jednom apeliraju i informiraju javnost da se u zimskim mjesecima, poslije obilnih kiša, šljunčara Dubina nerijetko napuni vodom te da se iz zbog sigurnosnih razloga nije poželjno voziti po navedenom prostoru.