Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Ispis članka: VATROGASCI IZ JELENJA U AKCIJI: Njih dvoje zapeli su s automobilom u poplavljenoj šljunčari. Jedva su ih izvukli - Novi List

NoviList.hr

VATROGASCI IZ JELENJA U AKCIJI: Njih dvoje zapeli su s automobilom u poplavljenoj šljunčari. Jedva su ih izvukli

Neobična akcija vatrogasaca

4. veljača 2019 23:16

Napisao: P. N.

Neobična intervencija dogodila se danas na području šljunčare Dubina. Vatrogasci Jelenje dobivaju dojavu kako je osoba s dostavnim vozilom zapela u vodi dubine 150 centimetara. Započelo je izvlačenje...

foto: jelenje.hr

U popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu i odmah istu proslijedila Županijskom vatrogasnom operativnom centru koji je zatim tražio interveniranje vatrogasaca iz Jelenja, javljaju na službenoj stranici Jelenja.

- U 15:25 sati zaprimili smo dojavu kako je osoba zapela s osobnim vozilom u vodu dubine 150 centimetara te traži pomoć. Na intervenciju smo odmah krenuli s dva vozila i tri vatrogasca te smo predmetno vozilo “šlepanjem” izvukli iz vode.

Na terenu smo zatekli i mlađu žensku osobu – kazao je Kristian Semion iz DVD-a Jelenje, nakon još jedne uspješne i pomalo neobične intervencije jelenjskih vatrogasaca koja je završila u 17 sati, dodajući kako predmetno vozilo nije bilo u voznom stanju te je dovezeno do centra Dražica gdje je vozač zatražio pomoć HAK-a.

Ovim putem Vatrogasci Jelenje još jednom apeliraju i informiraju javnost da se u zimskim mjesecima, poslije obilnih kiša, šljunčara Dubina nerijetko napuni vodom te da se iz zbog sigurnosnih razloga nije poželjno voziti po navedenom prostoru.

1