Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 1
Sutra: 2° 2° 1
21. siječnja 2020.
Ispis članka: Učenica generacije opatijske Ugostiteljske škole Martina Petaković dobila svoju zvjezdicu na zidu - Novi List

NoviList.hr

Učenica generacije opatijske Ugostiteljske škole Martina Petaković dobila svoju zvjezdicu na zidu

Godišnjica

19. listopad 2016 10:09

Napisao: Marina Kirigin

Učenica generacije opatijske Ugostiteljske škole  Martina Petaković dobila svoju zvjezdicu na zidu

OPATIJA Učenica generacije Ugostiteljske škole Opatija Martina Petaković dobila je svoju zvjezdicu na zidu škole. Bio je to dio svečanosti u opatijskoj srednjoj školi održane u povodu Dana škole koja obilježava 87. godišnjicu postojanja. Bila je to i prilika da se potpišu ugovori o stipendiranju između učenika i opatijskih Milenij hotela.

– Ponosni smo što smo otvorili put još jednom obliku suradnje Milenij hotela i Ugostiteljske škole. Nadamo se da će tim putem krenuti i ostale hotelske kuće u regiji. Naših petero učenika je svojim radom i zalaganjem na praktičnoj nastavi zaslužilo svoje stipendije koje su simboličan čin pomoći učenicima u njihovom stručnom razvoju – istakli su predstavnici škole i naveli stipendiste – Enrico Miletić (konobar), te Fran Kereži, Marko Tomić, Gabrijela Filca i Marija Dobrić (kuhari). Dan Ugostiteljske škole Opatija u nazočnosti brojnih uzvanika obilježen je kroz radionice, nogometni turnir i neizostavno druženje svih koji ovu školu čine boljom.