Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Ispis članka: Što se to sprema u SDP-u? Milanović se u konobi družio sa zanimljivim društvom: 'Bilo je nezaboravno' - Novi List

NoviList.hr

Što se to sprema u SDP-u? Milanović se u konobi družio sa zanimljivim društvom: 'Bilo je nezaboravno'

Jovanović objavio

29. siječanj 2019 07:06

Napisao: P. N.

Foto Facebook / Željko Jovanović

Kuha li se ponovno nešto u SDP-u - pitanje je koje se nameće nakon sinoćnje Facebook objave saborskog zastupnika Željka Jovanovića.

On je, naime, objavio dvije fotografije za koje tvrdi da su snimljene u poslijepodnevnim satima u Mugebi kod Poreča - na njima se u opuštenoj atmosferi vidi bivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović u druženju s nekoliko žestokih oponenata Davora Bernardića. Osim Jovanovića, na fotografiji snimljenoj u konobi u vlasništvu Vladimira Pantovića - Pante su i suspendirani članovi Predsjedništva stranke Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović i Vedran Babić. Tu je i saborski zastupnik Damir Mateljan.

Radi se o načelniku Općine Kamanje na granici sa Slovenijom u kojoj je ljetos održan veliki skup Bernardićevih protivnika.

- U dobrom društvu, ponedjeljak popodne kod Pante! Nezaboravno, napisao je uz objavu Jovanović, bez dodatnih objašnjavanja.