U Kninu neugodno iznenađeni

Škoro iznenada otkazao koncert za Oluju u Kninu: ‘Donio je tu odluku čim se odlučio na kandidaturu’

Dražen Ciglenečki

Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima - rekao nam je jučer pjevačev menadžer Ćurić



Menadžer Miroslava Škore Miljenko Ćurić jučer je već rano ujutro bio u pogonu. Morao je gradskim vlastima u Kninu javiti da Škoro, s obzirom na novonastale okolnosti, na proslavi Oluje ipak neće pjevati u njihovom gradu.


Još prošle godine dogovoreno je da Škoro 5. kolovoza bude glavni izvođač na koncertu koji će se održati na središnjem kninskom trgu, ali popularni je pjevač odustao zbog ulaska u izbornu utrku.


– Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima – rekao nam je Ćurić.




Gradonačelnik Knina Marko Jelić nije očekivao ovakav razvoj događaja.


– Ne znam je li se prošle godine, kad smo sa Škorom dogovorili koncert, on planirao kandidirati za predsjednika Republike. Izrazito se protivim miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira. S njegovom se kandidaturom za nas apsolutno ništa nije promijenilo. Možda je Škoro bio pod stanovitim medijskim pritiskom. Ali, postupio je kako je smatrao potrebnim i odabrao svoj put. Nema problema – kazao nam je Jelić.


*** Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Novog lista…