Poštovani kolega...

Pismo bivše članice SDP-a Komadini: Sve je počelo kada si ti krenuo u svoju kampanju za Predsjednika SDP-a…

P. N.

Foto Arhiva NL

Foto Arhiva NL

I bilo je  zgodno  na tiskovnoj pozivati se  na Statut, no poštovani kolega, to je  isti onaj Statut na koji sam se i ja pozivala , a Ti ga tako svesrdno kršio i gazio, a sad bi nam još i  podvalio   Davora Bernardića,  ili kako ga ti nazivaš „ robu s greškom  koja se dobro prodaje na tržištu“, piše Tamara Puač



RIJEKA Ponukana jučerašnjom konferencijom za novinare na kojoj je Zlatko Komadina podržao predsjednika SDP-a Davora Bernardića, bivša članica ove stranke, Tamara Puač iz Požege, koja je nedavno isključena iz stranke jer je vrh stranke prijavila DORH-u zbog navodnog falsificiranja potpisa u unutarstranačkoj kampanji u Požegi, uputila je otvoreno pismo Zlatku Komadini,  a proslijedila ga je i svim članovima Predsjedništva,  Klubu zastupnika i članovima Glavnog odbora te medijima. Pismo prenosimo u cijelosti:


“Poštovani kolega,


Ponukana Tvojom današnjom tiskovnom,  obraćam  Ti se ovim putem jer ne mogu prihvatiti  toliku količinu kontradiktornosti između riječi koje si  danas izrekao i  stvarnog  djelovanja.  




Za početak, apsolutno i  jedino u čemu se mogu složiti s Tobom jest konstatacija da pomak na bolje nije vidljiv, nema ga. No pomaka na lošije, točnije izuzetno lošije, ima i na pretek.


Razaranje i potpuna devastacija stranke u Slavoniji od  Požeško slavonske do Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske i dobrim dijelom Osječko- baranjske županije, nisu doveli „gafovi dobrog dečka koji sa svima želi biti dobar“  nego zlodjela pa i dobrano kaznena  koja je  kreirao  i provodio  Davor Bernardić.


A sve je počelo kada si ti  krenuo u svoju  kampanju za Predsjednika SDP-a i kad ste imenovali   Davora Bernardića kao  koordinatora za Slavoniju i Baranju.


I još nešto, poštovani kolega,


Danas, slušajući te kako govoriš da se za Davora Bernardića moraju  striktno  primijeniti svi mehanizmi i sve odredbe  Statuta i Pravila koja smo usvojili  ne mogu doći k sebi, upravo ja, Tamara Puač, koja je u kandidaturi za predsjednicu ŽO Požeško-slavonske, striktno poštivala sve propisane mehanizme iz Statuta stranke, obraćajući se ŽIK-u,  Statutarnoj komisiji, Predsjedništvu, Tajniku i Predsjedniku, a kad je ponašanje vrha stranke prešlo u evidentne kriminalne radnje i poštivanju građanske obveze,  podnošenjem  kaznene prijave protiv istog.


I svi vi, uključujući posebno i Tebe, Zlatka Komadinu, koji se danas predstavljaš kao legalist, šutjeli ste, ni glasa, ni odgovora, samo sam u novinama mogla pročitati kako ste me na  Predsjedništvu SDP-a samo zato što sam poštivala svu proceduru propisanu Statutom i sve norme propisane zakonom    izbacili iz SDP-a (i s Tvojom visoko uzdignutom rukom).


Znam da si se i jutros, kao samoprozvani legalist, gledao zabrinuto u ogledalo jer je Tvoja „instalacija“ dobrano poljuljana, trebalo je spašavati  svoj „projekt Bernardić“.


I bilo je  zgodno  na tiskovnoj pozivati se  na Statut, no poštovani kolega, to je  isti onaj Statut na koji sam se i ja pozivala , a Ti ga tako svesrdno kršio i gazio, a sad bi nam još i  podvalio   Davora Bernardića,  ili kako ga ti nazivaš „ robu s greškom  koja se dobro prodaje na tržištu“.


No passaran,  građani Hrvatske ipak ne zaslužuju „bofl“ robu!


 


081662;ona koju izbaciste u skladu sa „Statutom“”