Sućut obiteljima

POTRESNO PISMO Kći vozača koji je kamionom usmrtio dvije učenice: ‘Moj tata je uzoran otac…’

P. N.

Foto Nikola Cutuk/PIXSELL

Foto Nikola Cutuk/PIXSELL



Vozač kamiona Ivo Filipović (59), koji je usmrtio dvije učenice na odmorištu Sjever kod Novske, bit će u pritvoru narednih mjesec dana, a da barem malo olakša neutješnim obiteljima, pismom sućuti za 24sata javila se vozačeva kći. 


“Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji je skrivio prometnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti sućut obiteljima nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše obitelji”, stoji u pismu.


“Neizmjerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira”, piše u pismu kći vozača kamiona i nastavlja:




“Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milijune kilometara da bi prehranio našu obitelj, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam što mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namjerno. Još jednom, najiskrenija sućut obiteljima djevojčica i molimo za ozdravljenje još dvije mlade djevojke…” U potpisu, Ivana Filipović, prenosi 24sata.