Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
18. listopada 2019.
Ispis članka: Nevjerojatan propust na Ininoj pumpi, u spremnicima za dizel se našao benzin. Zaposlenik: 'Događa se' - Novi List

NoviList.hr

Nevjerojatan propust na Ininoj pumpi, u spremnicima za dizel se našao benzin. Zaposlenik: 'Događa se'

Skupa pogreška

2. travanj 2019 06:59

Napisao: P. N.

U Ini šute o razmjerima greške, za javnost nema informacija a nema niti upozorenja vozačima koji su kupovali dizel gorivo na Smokoviku. Telefon na benzinskoj postaji uzalud zvoni, prodavači znaju o čemu se radi ali logično samo sliježu ramenima

Nevjerojatan propust na Ininoj pumpi, u spremnicima za dizel se našao benzin. Zaposlenik: 'Događa se'

Na Ininoj benzinskoj postaji Smokovik u Splitu, u ulici Zbora narodne garde 8 došlo je do nevjerojatnog incidenta - u spremnicima za dizel gorivo našao se, naime, benzin.

Prenosi to Slobodna Dalmacija, navodeći kako će ovaj propust donijeti ogroman problem za sve koji su u svoja vozila točili dizel gorivo.

"Događa se" - rekao je Slobodnoj jedan od zaposlenika postaje.

Skupu grešku otkrio je jedan od oštećenih kupaca koji se nakon točenja goriva uputio na nešto dužu vožnju i brzo shvatio što je razlog kvaru na motoru. U servisu su mu potvrdili da se radi o pogrešnom gorivu i popravak kvara naplatili - 22 tisuće kuna. 

U Ini šute o razmjerima greške, za javnost nema informacija a nema niti upozorenja vozačima koji su kupovali dizel gorivo na Smokoviku. Telefon na benzinskoj postaji uzalud zvoni, prodavači znaju o čemu se radi ali logično samo sliježu ramenima. 

Neslužbeno, piše Slobodna Dalmacija, 'promašena' je cijela cisterna goriva. A to je 18.000 litara ili 36.000 litara ako je tu bila i prikolica. Koliko je od toga završilo u spremnicima vozila može se samo nagađati jer nitko ne želi reći koliko brzo je greška otkrivena, odnosno koliko vozila je dobilo pogrešno gorivo.