Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Ispis članka: Miro Kovač: I dalje ću nastaviti djelovati prvenstveno za Hrvatsku i njezine građane - Novi List

NoviList.hr

Miro Kovač: I dalje ću nastaviti djelovati prvenstveno za Hrvatsku i njezine građane

Odgovor na smjenu

4. lipanj 2018 21:45

Napisao: HINA

Kovač je novinarima rekao da će i dalje nastaviti u prvom redu djelovati za Hrvatsku i njezine građane, za HDZ, a »tek iza HDZ-a dolazim ja kao pojedinac«.  Kratko je poručio i da je njegova »savjest čista«

Snimio Denis LOVROVIĆ

ZAGREB Miro Kovač u ponedjeljak je, nakon što je na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a razriješen dužnosti međunarodnog tajnika stranke, izjavio kako će i dalje nastaviti djelovati za Hrvatsku i njezine građane te za HDZ, naglasivši da je njegova »savjest čista«.

 Kovač je novinarima rekao da će i dalje nastaviti u prvom redu djelovati za Hrvatsku i njezine građane, za HDZ, a »tek iza HDZ-a dolazim ja kao pojedinac«.

 Kratko je poručio i da je njegova »savjest čista«.

Naglasio je i kako je sretan i ponosan što je više od četiri godine obnašao tu visoku stranačku dužnost, te je imao privilegij sudjelovati u pobjedama HDZ-a od 2014. godine do danas.

 Upitan o daljnjim ambicijama kratko je odgovorio: »Sve ćete čuti na vrijeme«.

 Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a u ponedjeljak su, na prijedlog predsjednika stranke Andreja Plenkovića, većinom glasova razriješili političkog tajnika Davora Ivu Stiera i međunarodnog tajnika Miru Kovača i na te dužnosti imenovali Lovru Kuščevića i Davora Božinovića.