Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture: Ministar Butković nikad nije rekao da su motociklisti marginalna skupina koja šteti Hrvatskoj

Hina

foto: Ivica Tomić

foto: Ivica Tomić

Ovim putem ističemo kako ministar Oleg Butković nikad nije izjavio takvo što te molimo predstavnike navedene Udruge da u javnosti ne komuniciraju netočne informacije", priopćilo je Ministarstvo.



ZAGREB – Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture poručilo je  kako ministar Oleg Butković nikada nije izjavio kako su motociklisti “marginalna skupina koja šteti svojoj zemlji”.


Nastavno na najavu prosvjeda motociklista koji će se diljem Hrvatske održati 31. kolovoza i 1. rujna, ističemo kako članovi Udruge „Karavana za život – bikeri na cesti“ prema javnosti komuniciraju netočne podatke, priopćivši kako je “ministar Butković izjavio kako su oni ‘marginalna skupina koja šteti svojoj zemlji’, a da je pritom zaboravio kako su upravo bajkeri, kao branitelji, obranili državu i predali je u ruke političara koji je ‘sustavno uništavaju nebuloznim rješenjima.


Ovim putem ističemo kako ministar Oleg Butković nikad nije izjavio takvo što te molimo predstavnike navedene Udruge da u javnosti ne komuniciraju netočne informacije”, priopćilo je Ministarstvo.




Najavilo je i kako će u narednom razdoblju izvijestiti javnost o aktivnostima i poduzetim mjerama vezanim za podizanje razine sigurnosti prometa za sve sudionike u prometu a time i za motocikliste.