Sukob u stranci

Milinović o dolasku 200 članova u Središnjicu HDZ-a: ‘Car je gol, Jandroković javno podržao Marijana Kustića’

Hina

Glavni tajnik Jandroković mi ne može oprostiti zašto sam bio protiv Istanbulske konvencije - Darko Milinović / Snimio Vedran KARUZA

Glavni tajnik Jandroković mi ne može oprostiti zašto sam bio protiv Istanbulske konvencije - Darko Milinović / Snimio Vedran KARUZA

Glavni tajnik mi ne može oprostiti zašto sam bio protiv Istanbulske konvencije, rekao je Darko Milinović. Jandroković je pak ustvrdio u srijedu kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a



ZAGREB Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović rekao je u srijedu da on ne može utjecati na 200 članova stranke koji su odlučili doći u stranačku Središnjicu istaknuvši kako se glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković javno svrstao u potpori njegovu protukandidatu Marijanu Kustiću.


»To je odlučilo 200 ljudi da dolazi, a ne ja. Ako oni odluče da ne dolaze, neće doći. Ako odluče da dolaze – hoće. Oni su odlučili da dolaze«, rekao je Milnović Hini upitan o izjavi glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a, koje u Zagreb dovodi predsjednik Županijske organizacije Darko Milinović.


»Car je gol. Napokon se glavni tajnik javno svrstao da da potporu Marijanu Kustiću. Glavni tajnik mi ne može oprostiti zašto sam bio protiv Istanbulske konvencije«, rekao je Milinović.




Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović najavio je u utorak da će danas s oko 200 članova stranke doći u stranačku Središnjicu kako bi ih primili čelnici stranke istaknuvši kako se ne radi ni o kakvoj pobuni.


Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković ustvrdio je pak u srijedu kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a koje u Zagreb dovodi Darko Milinović.


»Politički tajnik Lovro Kuščević ih je informirao da do sastanka danas neće doći, i oni su o tome obaviješteni. Mnogo naših župana i predsjednika županijskih organizacija može organizirati autobuse, i više od 4-5 autobusa, no to nije način rješavanja političkih problema i ne želimo da to postane praksa«, kazao je Jandroković.