Vaso na mreži

Milijan Brkić na Facebooku: “Koračajmo trezveno i mirno u HDZ-ovo novo sutra”

Hina

snimio Davor Kovačević

snimio Davor Kovačević

»Naša sloga i zajedništvo znače poraz naših političkih protivnika. Zajedno smo jači i to je jedino načelo kojim se, u ovim trenucima, trebamo voditi.«



ZAGREB – Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poručio je da HDZ u novo sutra treba koračati trezven i miran, jer nestrpljenje i neodgovornost mogu dovesti do razbijanja teško stečene sloge i zajedništva.


»Naša sloga i zajedništvo znače poraz naših političkih protivnika. Zajedno smo jači i to je jedino načelo kojim se, u ovim trenucima, trebamo voditi«, napisao je Brkić na svojoj facebook stranici. Pozvao je sve ljude kojima je stalo do budućnosti domovine da budu odgovorni prema tome, tako se i ponašaju, te budu dio rješenja koje će dovesti do boljeg života građana.


»Sada trebamo pokazati političku zrelost i suočiti se s novim izazovima jer samo tako možemo stati pred hrvatski narod i pokazati jasan i jedinstven cilj kako bismo dobili još jednu bitku koja je pred nama. Cilj je zajedno izboriti se za povjerenje naših građana i oduprijeti se argumentirano manipulacijama političkih protivnika«, poručio je.




Smatra kako Hrvatska i njezini građani nemaju vremena za čekanje. »Budite sigurni da ćemo s ciljem boljitka svih građana i ispunjavanja reformi napraviti sve ono, ali ne na uštrb kvalitete, da se procesi pokrenu. Budimo hrabri i nepokolebljivi i zajedno idemo do pobjede«, kaže Brkić.