Bizarno

Kasnonoćni Vrdoljakov tweet iz 2017. o HNS misiji spašavanja škola štampan na plakatima

P. N.

Screenshot Twitter

Screenshot Twitter

Ivan Vrdoljak u međuvremenu je obrisao svoj račun na Twitteru, time je obrisan i ovaj legendarni kasnonoćni tweet, no čini se da je sad iz nekog bizarnog razloga građane odlučio podsjetiti na taj trenutak



RIJEKA Na jumbo plakatima u Osijeku i Zagrebu šef HNS-a Ivan Vrdoljak podsjetio je građane na svoj čuveni tweet iz lipnja 2017. godine, vremena kad se HNS lomio oko sadašnje koalicije s HDZ-om.


– Danas sigurniji nego ikad na reformi obrazovanja se lomi budućnost RH. Bit će je makar mi to bilo posljednje što ću učiniti u politici, tvitnuo je tad, u 3 u noći Ivan Vrdoljak.


Njegov je tweet odmah pokrenuo špekulacije oko ulaska u savez s HDZ-om, što se naposlijetku i dogodilo, no ne prije stranačkog loma u HNS-u te izlaska nezadovoljnika, koji su danas uglavnom okupljeni u stranci Glas.




Ivan Vrdoljak u međuvremenu je obrisao svoj račun na Twitteru, time je obrisan i ovaj legendarni kasnonoćni tweet, no čini se da je sad iz nekog bizarnog razloga građane odlučio podsjetiti na taj trenutak. 


Uz sam tweet, na jumbo plakatima dodana je poruka: “Škola za život je u učionicama”. Plakati se zasad nalaze u Vinkovačkoj ulici u Osijeku i Aleji Bologne u Zagrebu, donosi Glas Slavonije.


Kako su se i zašto pojavili ovi plakati, zasad nije jasno, ali ono što je poznato jest da HNS od ulaska u brak s HDZ-om neumorno svojata kurikularnu reformu i predstavlja se kao spasilac cijelog hrvatskog obrazovnog sustava. 


Podsjetimo ovom prilikom na fantastičan politički portret lika i djela Ivana Vrdoljaka iz pera Dražena Ciglenečkog, koji je moguće pročitati OVDJE.