Podnio ostavku

Igor Krizmanić izašao iz HDZ-a nakon teških optužbi za obiteljsko nasilje

P. N.

"Igor Krizmanić je podnio ostavku na sve stranačke dužnosti, izašao je iz Gradskog vijeća, Županijski odbor je prihvatio njegovu odluku i što se tiče statusa u stranci, brisan je iz stranke, dragovoljno je sam izašao iz HDZ-a"



Potpredsjednik Gradskog vijeća Požege Igor Krizmanić izašao je iz HDZ-a. Njega je kći danas optužila za nasilje prije 15 godina, javlja N1.


“Igor Krizmanić je podnio ostavku na sve stranačke dužnosti, izašao je iz Gradskog vijeća, Županijski odbor je prihvatio njegovu odluku i što se tiče statusa u stranci, brisan je iz stranke, dragovoljno je sam izašao iz HDZ-a”, rekao je u izjavi medijima predsjednik Požeško-slavonskog HDZ-a Željko Glavić.


“Jutros sam od njega zatražio da svoj slučaj rješava izvan stranke, da napusti stranku i da legitimnim pravnim putem dokazuje je li to kelveta ili nešto drugo, on je to prihvatio”, dodao je Glavić.




Podsjetimo, Krizmanićeva kći u dramatičnom postu na Facebook grupi #spasime iznijela je teške optužbe za obiteljsko nasilje kojem je, tvrdi, u djetinjstvu bila izložena zajedno s majkom Sandrom, javlja N1.