Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Ispis članka: ČEGA SE PAMETAN SRAMI...: Na karnevalu u Kaštel Sućurcu inscenirali napad na "zvezdaše", a spalili Pupovca - Novi List

NoviList.hr

ČEGA SE PAMETAN SRAMI...: Na karnevalu u Kaštel Sućurcu inscenirali napad na "zvezdaše", a spalili Pupovca

Urnebesna duhovitost

3. ožujak 2019 11:28

Napisao: P. N.

Karnevalska povorka pokazala je i visoku razinu svijesti o problemima koji muče hrvatsko društvo pa su za krnju uzeli - Milorada Pupovca, koji je prigodno spaljen na lomači.

foto: screenshot

Stanovnici Kaštel Sućurca i ovog su puta na lokalnom karnevalu pokazali "silnu duhovitost". Tamošnja karnevalska povorka izvela je igrokaz napada na vaterpoliste Crvene Zvezde. Po receptu čije prve riječi započinju "čega se pametan srami...", organizatori karnevala zabavili su se na njima svojstven način.

S kamiona je odjekivala pjesma navijača Crvene Zvezde, koji su potom napadnuti, a onda je jedan od lokalnih humorista skočio u more, na opće oduševljenje prisutnih.

Karnevalska povorka pokazala je i visoku razinu svijesti o problemima koji muče hrvatsko društvo pa su za krnju uzeli - Milorada Pupovca, koji je prigodno spaljen na lomači.

Nije to čudo, ukoliko se zna da Pupovčeva stranka od samostalnosti naovamo uglavnom drži uzde hrvatskog napretka. Naime, Pupovčeva stranka gotovo redovito osvaja najviše glasova na parlamentarnim izborima i već godinama upravlja Hrvatskom po svom nahođenju, s iznimkom dva mandata jednako sposobnog SDP-a.

Ups, pardon, hrvatsku budućnost ipak ne kroji stranka Milorada Pupovca, nego stranka novovjekog oca domovine Franje Tuđmana. Ta stranka - Hrvatska demokratska zajednica, pobijedila je i na zadnjim izborima za mjesne odbore u Kaštel Sućurcu.

POGLEDAJTE VIDEO