Pomalo bizarno

Bandić pokušao kuglati, završio na koljenima. Pljeskali su mu za svaki pokušaj

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Twitter

Foto Screenshot Twitter

Bandićev pad neodoljivo podsjeća na čuvenu scenu u Brčkom, kada je puzeći po snijegu i ledu nekako uspio položiti vijenac na spomenik palim borcima 108. brigade HVO-a



Twitterom se proširio pomalo bizaran video u kojem gradonačelnik Zagreba Milan Bandić pokušava kuglati. Dvaput je u potpunosti promašio veliku kutiju za cigarete, koju je trebao srušiti. Spomenuta konstrukcija zauzimala je gotovo cijelu širinu kuglačke staze, ali Bandić ju je uspio pogoditi tek iz trećeg puta.


Publika ga je ipak nagrađivala pljeskom za svaki pokušaj.


Prvi put, valja reći, nije uspio pogoditi nijedan čunj. Ništa zato, pokušao je još jednom, ali i dalje bezuspješno. U trećem pokušaju srušio je konstrukciju u obliku kutije za cigarete, ali toliko se zanio da je izgubio ravnotežu.




Pao je na pod i završio na koljenima. Ljudi su mu oduševljeno pljeskali. Video je snimljen prošlu nedjelju, kad je Bandić otvorio 15. turnir protiv ovisnosti ‘Kuglom protiv pušenja’ u kuglani Zagreb.


Kako je primijetio Telegram, Bandićev pad neodoljivo podsjeća na čuvenu scenu u Brčkom, kada je puzeći po snijegu i ledu nekako uspio položiti vijenac na spomenik palim borcima 108. brigade HVO-a.