Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 4° 7° 2
17. siječnja 2018.
Ispis članka: Andrej Plenković: Lucić je obilježio hrvatsko novinarstvo svojim humorom, ironijom i satirom - Novi List

NoviList.hr

Andrej Plenković: Lucić je obilježio hrvatsko novinarstvo svojim humorom, ironijom i satirom

Sućut premijera

10. siječanj 2018 13:22

Napisao: HINA

Ostavio je trag u novinarstvu, književnosti i kazališnoj umjetnosti, a o njegovom doprinosu kulturi svjedoči i ovogodišnja nagrada Judita za najbolje postignuće u dramskom programu 63. Splitskog ljeta«, stoji u sućuti premijera Plenkovića

Andrej Plenković, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u srijedu sućut obitelji preminulog novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića.

»Poštovana obitelji, u povodu prerane smrti novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića, u ime Vlade i osobno upućujem vam izraze iskrene sućuti.

Predrag Lucić obilježio je hrvatsko novinarstvo svojim humorom, ironijom i satirom. Ostavio je trag u novinarstvu, književnosti i kazališnoj umjetnosti, a o njegovom doprinosu kulturi svjedoči i ovogodišnja nagrada Judita za najbolje postignuće u dramskom programu 63. Splitskog ljeta«, stoji u sućuti premijera Plenkovića.

Jandroković: Trajni doprinos hrvatskom novinarstvu i kulturi

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u srijedu sućut obitelji preminulog novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića.

»Poštovana obitelji Lucić, u ime Hrvatskoga sabora i u osobno ime upućujem vam najiskreniju sućut u povodu smrti Predraga Lucića.

Predrag Lucić ostat će upamćen kao istaknuti hrvatski novinar, književnik i redatelj. Njegova djela ostat će trajan doprinos hrvatskom novinarstvu i kulturi«, stoji u sućuti Jandrokovića obitelji preminuloga Predraga Lucića.