Namjerno podmetnut požar

Zatvorskom čuvaru zapalili automobil: ‘Ne znam…, ne vjerujem da je u pitanju nekakva poruka’

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

- Nikad nisam imao nikakav sukob i trudim se ne ulaziti u sukobe. U ulici nema prolaznika, auto rijetko parkiram na nogostupu jer je uvijek u garaži. U tom trenutku dijete sam odvezao na trening pa je auto bio na nogostupu desetak minuta. I onda je počelo gorjeti, rekao je vlasnik vozila novinarima.



Zatvorskom stražaru u Remetincu netko je u utorak na Savskoj Opatovini, na Jankomiru, zapalio automobil Volkswagen Passat. Policija je utvrdila da je u pitanju namjerno podmetnuti požar, u kojem je Passat u potpunosti izgorio.


Zagrebačka policija bacila se u potragu, a vlasnik vozila – 46-ogodišnji pravosudni policajac i nadzornik u zatvoru Remetinec – kaže da je ostao u šoku.


– Nikad nisam imao nikakav sukob i trudim se ne ulaziti u sukobe. U ulici nema prolaznika, auto rijetko parkiram na nogostupu jer je uvijek u garaži. U tom trenutku dijete sam odvezao na trening pa je auto bio na nogostupu desetak minuta. I onda je počelo gorjeti, rekao je vlasnik vozila novinarima.




Na pitanje vjeruje li da mu netko nešto želi poručiti spaljivanjem automobila, vlasnik je odgovorio: “Ne znam. Prije bih rekao da je moj auto slučajna meta nekog prolaznika koji ni sam ne zna što čini.”