Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Ispis članka: Uhićen ubojica 24-godišnjaka: Riječ je o vlasniku hotela u kojem je došlo do incidenta oko - pizze - Novi List

NoviList.hr

Uhićen ubojica 24-godišnjaka: Riječ je o vlasniku hotela u kojem je došlo do incidenta oko - pizze

Skrivao se tri dana

22. srpanj 2019 07:07

Napisao: P. N.

Foto Dubravka Petrić

Vinkovačka policija u nedjelju navečer je na području Vinkovaca uhitila mušku osobu (1956.) koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenom djela u Kunjevcima, objavili su iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP).

Slijedi kriminalističko istraživanje.

Naime, u noći s četvrtka na petak oko 00,30 sati, u ugostiteljskom objektu nedaleko od Vinkovaca (na cesti Vinkovci-Županja) došlo je do narušavanja javnog reda i mira više osoba i uporabe vatrenog oružja u kojem je smrtno stradao 24-godišnjak iz Otoka.

Do svega je, kako se već pisalo, došlo zbog - pizze. U hotel su iza ponoći ušla trojica vidno alkoholiziranih mladića. Naručili su pizzu, a kad im ju je konobarica donijela, gađali su je hranom i nekoliko puta udarili.

Djelatnici hotela pozvali su vlasnika. Radi se o N. G. (63) koji je pola sata kasnije ušao u lokal. Nakon kraće svađe s izgrednicima izvukao je pištolj i ubio 24-godišnjaka. Skrivao se sve do sinoć.