Smrt na magistrali

Ubojstvo kod Omiša: Žrtvi su već ranije zapalili kafić, a današnja likvidacija mogla bi biti djelo profesionalnog ubojice

P. N.

snimila Miranda Cikotić / PIXSELL

snimila Miranda Cikotić / PIXSELL

Ubojica je stigao na motoru - u potpunosti odjeven u crno, s crnom kacigom na glavi - te je u žrtvu ispalio jedan hitac. Ne u glavu, kako je objavljeno odmah nakon što se ubojstvo dogodilo, nego u vrat.



Muškarac koji je danas ubijen na magistrali kod Omiša, tiridesetosmogodišnji K. F. iz Piska, prije četiri godine trpio je ozbiljnu materijalnu štetu jer su mu nepoznati počinitelji zapalili novouređeni plažni bar i to noć uoči planiranog otvorenja. Kao mogući uzrok tad su navođene suvlasničke nesuglasice. Dakako, policija će tek utvrđivati ima li taj događaj veze s današnjim ubojstvom. 


Likvidacija na magistrali, sudeći prema načinu na koji je izvedena, mogla bi biti djelo profesionalca, prije svega zato jer je odlikuje – hladnokrvnost ubojice.


Podsjetimo, tridesetosmogodišnji K. F. u automobilu je bio s djevojkom, a na proširenje na magistrali stali su kako bi pojeli obrok kupljen u obližnjem fast foodu. Ubojica je stigao na motoru – u potpunosti odjeven u crno, s crnom kacigom na glavi – te je u žrtvu ispalio jedan hitac. Ne u glavu, kako je objavljeno odmah nakon što se ubojstvo dogodilo, nego u vrat.




Policija i hitna pomoć, koji su brzo stigli na lice mjesta, nisu mu mogli pomoći. Djevojka koja je s ubijenim sjedila u automobilu ostala je neozlijeđena.