Pucnjava kod Omiša

UBOJSTVO NA MAGISTRALI Muškarac ustrijeljen u automobilu, ubojica pobjegao na motoru

P. N.

Ilustracija Ivo Čagalj / PIXSELL

Ilustracija Ivo Čagalj / PIXSELL

Žrtva je, prema prvim informacijama, bila u automobilu s djevojkom, kad je prišao muškarac na motoru i ustrijelio ga. Nakon toga se dao u bijeg. Na mjestu događaja su policija i hitna pomoć



Malo prije 14.00 sati došlo je do ubojstva u Omišu. Sve se, piše Dalmatinski portal, dogodilo na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet, a ubijen je jedan muškarac.


Prema prvim neslužbenim informacijama likvidiran je tridesetosmogodišnji K. F. iz Piska. U automobilu je s njim bila i djevojka, koja je svjedočila likvidaciji.


Navodno je automobil stajao na proširenju magistrale, gdje je par stao kako bi pojeo sendviče, a tad se do njega na motoru dovezao ubojica. Žrtvi je ispalio hitac iz pištolja u glavu. 




Ubojica se potom dao u bijeg, a na mjesto ubojstva stigli su policija i hitna pomoć. Nakon obavljenog očevida, policija će dati službene informacije o ubojstvu.


Za sada nema informacije o eventualnom uhićenju ubojice. 


Policija je, piše Dalmatinski portal, ogradila mjesto ubojstva, na očevid će izići i zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu. Preko tijela ubijenog prebačena je bijela plahta.