Nastavak itrage

Tko je još znao za horor u Palovcu? Policiji je više članova obitelji govorilo da je Jasmina u inozemstvu

P. N.

Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

Zasad je zbog sumnje u počinjenje ubojstva uhićena Jasminina sestra Smiljana, ali policija istražuje je li u zločin koji je šokirao Hrvatsku bio upleten i još neki od članova obitelji



Policijska uprava međimurska danas je objavila kako je sigurno utvrđeno da je leš pronađen u škrinji u obiteljskoj kući u Palovcu ženski, ali još se ne može sa sigurnošću potvrditi da se radi o tijelu Jasmine Dominić.


Njoj se svaki trag zameo u kolovozu 2000. godine, dok je nestanak prijavljen punih pet godina kasnije – tek 16. kolovoza 2005. kad je to učinila njena majka koja živi u inozemstvu.


Zasad je zbog sumnje u počinjenje ubojstva uhićena Jasminina sestra Smiljana, ali policija istražuje je li u zločin koji je šokirao Hrvatsku bio upleten i još neki od članova obitelji. 




Zašto je prošlo punih pet godina od nestanka do prijave, pokušala je objasniti policija na presici.


– Cijelo vrijeme je bila priča da je ona u inozemstvu. To je reklo više članova njene obitelji, rekao je policijski glasnogovornik Nenad Risek. 


Policija, potvrdio je, u prvom pregledu kuće 2005. godine nije pregledavala zamrzivač. Tada, naime, nije postojala informacija da se nešto moglo dogoditi unutar kuće, a sumnju u to nisu davala ni poligrafska testiranja. 


Dodao je da ne zna je li tijelo prebacivano.