Strašna nesreća

TRAGEDIJA U LICI Dvogodišnjakinja se istrgnula roditeljima i podletjela pod kombi. Nije joj bilo spasa

P. N.

Ilustracija NL

Ilustracija NL

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o kombiju jedne pekarske tvrtke iz Ogulina. Vozač je jutros dopremio rođendansku tortu jednoj obitelji ispred čije kuće je i bio parkiran kombi. Nakon isporuke torte vozač je pokrenuo kombi i u tome trenutku djevojčica se u igri našla pod kotačima



U teškoj prometnoj nesreći u subotu u naselju Jelvica, u Općini Brinje smrtno je stradala 2-godišnja djevojčica, priopćila je ličko-senjska Policijska uprava.


Nesreća se dogodila oko 10,15 sati kada je kombi vozilo, ogulinskih registracija, okrećući se u jednom trenutku ozlijedilo dvogodišnju djevojčicu. Kako se neslužbeno doznaje, kombi je bio parkiran.


Djevojčica je od zadobivenih teških ozljeda umrla na putu do bolnice.




Policijskim očevidom, kojim rukovodi županijska državna odvjetnica, utvrdit će se uzroci i okolnosti ove teške prometne nesreće.


Do nesreće je, doznaje portal gspress.net došlo kada se djevojčica  istrgla iz ruku roditelja i podletjela pod kotače kombija. Dogodilo se to u trenutku kada je 30-godišnji vozač upravo pokrenuo vozilo.


Dijete je teško ozlijeđeno pred očima nemoćnih roditelja, ali je preminulo na putu do bolnice. Zbog težine ove tragedije na mjesto događaja  ubrzo je stigla ekipa Županijskog državnog odvjetništva kako bi izvršila očevid. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o kombiju jedne pekarske tvrtke iz Ogulina. Vozač je jutros dopremio rođendansku tortu jednoj obitelji ispred čije kuće je i bio parkiran kombi.


Nakon isporuke torte vozač je pokrenuo kombi i u tome trenutku djevojčica se u igri našla pod kotačima.