Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 2n
Sutra: 17° 17° 2n
22. listopada 2019.
Ispis članka: TEMPIRANA BOMBA OD 2,58 PROMILA Vozač Autotransa na liniji Rijeka - Pula vozio putnike mrtav pijan - Novi List

NoviList.hr

TEMPIRANA BOMBA OD 2,58 PROMILA Vozač Autotransa na liniji Rijeka - Pula vozio putnike mrtav pijan

Kontrola spasila živote

19. rujan 2018 19:30

Napisao: HINA

TEMPIRANA BOMBA OD 2,58 PROMILA Vozač Autotransa na liniji Rijeka - Pula vozio putnike mrtav pijan

Vozaču autobusa riječkih registracijskih oznaka u kojem je bilo 12 putnika pulska prometna policija izmjerila je u srijedu rano popodne 2,58 promila alkohola u krvi, izvijestila je istarska Policijska uprava.
U sklopu redovitog nadzora prometa, na pulskoj petlji policija je oko 13 sati testirala 47-godišnjaka koji je vozio autobus od Rijeke do Pule.

Alkotestom je utvrđeno da ima koncentraciju alkohola od 2,58 g/kg te je isključen iz prometa i doveden u posebne prostorije policije dok ne prestane djelovati opojno sredstvo, izvijestila je glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Vitasović.

Dodala je kako će tijekom sutrašnjeg dana muškarac biti doveden na Prekršajni sud zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Neslužbeno se doznaje da je riječ o autobusu riječkog Autotransa, a 12 putnika nastavilo je put drugim autobusom kojim je upravljao drugi vozač.