Povezane s krađom

Sumnjaju na ‘žensku bandu’: Riječani, prepoznajete li ove mlade žene? Policija traži pomoć

P. N.

foto: MUP

foto: MUP

- Molimo građane ukoliko imaju saznanja o osobama s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192, a svoja saznanja mogu dostaviti i mailom na adresu: primorsko-goranska@mup-hr, poručuju iz primorsko-goranskog MUP-a.



Riječka policija pozvala je Riječane i Riječanke te sve druge koji eventualno mogu imati informacije da im pomognu u hvatanju tri nepoznate ženske osobe, koje se dovode u vezu s krađom u uigostiteljskom objektu u sklopu trgovačkog centra u Rijeci


Krađa se dogodila 8. ožujka 2018. godine, a policija ne navodi o kakvoj krađi je riječ, odnosno koja je vrijednost ukradenih stvari.


Također, nije poznato u kojem ugostiteljskom objektu je krađa počinjena. 




S video snimaka koji su napravile kamere u trgovačkom centru policija je “skinula” i izdvojila nekoliko fotografija slabe rezolucije, koje bi, smatraju, mogle pomoći u identifikaciji osoba osumnjičenih da su povezane s predmetnom krađom.


U pitanju su, dakle, tri ženske osobe, kako se čini – u mlađoj životnoj dobi, koje su snimljene prilikom izlaska iz trgovačkog centra. 


– Molimo građane ukoliko imaju saznanja o osobama s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192, a svoja saznanja mogu dostaviti i mailom na adresu: primorsko-goranska@mup-hr, poručuju iz primorsko-goranskog MUP-a.


Prepoznajete li nekog na ovim fotografijama?