Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Ispis članka: Šestogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći. Liječnici u Klaićevoj mu se bore za život - Novi List

NoviList.hr

Šestogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći. Liječnici u Klaićevoj mu se bore za život

Teška nesreća

24. kolovoz 2019 10:07

Napisao: HINA

Nesreća se dogodila jučer popodne kada je 45-godišnja vozačica osobnog vozila sisačkih registracija, zaobilazila zaustavljeno teretno vozila sisačkih registracija, koje je bilo na kolniku

Šestogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći. Liječnici u Klaićevoj mu se bore za život

Šestogodišnje dijete zadobilo je teške i po život opasne ozljede u prometnoj nesreći u petak u mjestu Budaševo na sisačkom području i hitno je prevezeno najprije u sisačku bolnicu, a onda u zagrebačku Dječju bolnicu Klaićeva, priopćila je u subotu ujutro sisačko-moslavačka policija.

Nesreća se dogodila jučer popodne kada je 45-godišnja vozačica osobnog vozila sisačkih registracija, zaobilazila zaustavljeno teretno vozila sisačkih registracija, koje je bilo na kolniku.

U tom trenutku 6-godišnje dijete je s prednje strane zaustavljenog teretnog vozila prelazilo kolnik, a na njega je svojim vozilom naletila 45-godišnja vozačica, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Od siline udarca 6-godišnje dijete je odbačeno na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezeno u sisačku Opću bolnicu, a potom u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

Alkotestiranjem 45-godišnje vozačice je utvrđeno da nije bila pod utjecajem alkohola.

Policija će u svezi ove prometne nesreće nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće na državnoodvjetničku meritornu odluku, navodi se u priopćenju.