Tuča kod Ogulina

Šest muškaraca razbilo stakla na kući i napalo stanare. Policija ih je sve privela

Hina



Šest muških osoba, među njima i jednog maloljetnika, pritvorila je karlovačka policija zbog sudjelovanja u masovnoj tučnjavi u nedjelju u Oštarijama kod Ogulina, dok se za jednim sudionikom tog incidenta još traga.


Policija je u utorak izvijestila da će uz kaznenu prijavu zbog razbojništva, prijetnje, prisile prema službenoj osobi, oštećenja tuđe stvari, nanošenja teške i lakših ozljeda te teške ozljede u pokušaju petoricu uhićenih muškaraca odvesti na saslušanje u mjerodavno Državno državno odvjetništvo, a maloljetnika sucu istrage Županijskog suda.


U kaznenoj prijavi stoji da su četiri muškarca u dobi od 22 do 59 godina te jedan maloljetnik metalnim i drvenim predmetima u nedjelju oko 19 sati razbili stakla na prozorima i vratima kuće u Oštarijama u vlasništvu 53-godišnjakinje, te u kući napali zatečene ukućane.




U tučnjavi je vlasnica kuće teško ozlijeđena, a sedam osoba lakše.


Tom je događaju prethodio fizički sukob dvojice mladića od 24 i 22 godine na parkiralištu uz ugostiteljski objekt u Josipdolu, nakon što je 22-godišnjak optužio 24-godišnjaka da mu je silom oduzeo mobitel.


Prema tri policajca koji su došli na mjesto događaja četiri su žene i jedan muškarac primijenili prisilu, a muškarac je i prijetio policajcima.


Portali neslužbeno navode kako je riječ o sukobu dviju obitelji.