Slučaj preprodaje droge

Riječka policija zaplijenila amfetamin, MDMA, marihuanu

P. N.

NL arhiva

NL arhiva

Pretragom stana koji 43-godišnjak koristi na području Rijeke pronađeni su predmeti koje je neovlašteno posjedovao: 149,50 grama droge amfetamin, 66 tableta droge MDMA, 1, 60 grama droge marihuana te digitalna vaga



Policijski službenici  Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje na zlouporabu droga.


Sumnjiči se da je 12. ožujka 2019. godine, kada ga je policija zatekla u središtu Rijeke, neovlašteno posjedovao poradi daljnje prodaje drugim osobama  drogu amfetamin u količini od oko 552,50 grama, 200 tableta droge “MDMA” tzv. „ecstasy“ i drogu kokain u količini od oko 1,10 grama, piše u priopćenju PU primorsko-goranske. Pretragom stana koji 43-godišnjak koristi na području Rijeke pronađeni su predmeti koje je neovlašteno posjedovao: 149,50 grama droge amfetamin, 66 tableta droge MDMA, 1, 60 grama droge marihuana, digitalna vaga za precizno mjerenje te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 43-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te predan pritvorskom nadzorniku.