Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Ispis članka: Rasvijetljene okolnosti nesreće u Čandekovoj: Skuter nije udario pješakinju, već je pala bježeći pred njim - Novi List

NoviList.hr

Rasvijetljene okolnosti nesreće u Čandekovoj: Skuter nije udario pješakinju, već je pala bježeći pred njim

Nezgoda pred Sparom

13. veljača 2018 11:59

Napisao: P. N.

Ispostavilo se, što dokazuje i videosnimka događaja, da je nesretna žena - bježeći od skutera što je klizio prema njoj - sama pala na cestu, dok je skuter proklizio iza nje

Snimio Fiore VEŽNAVER

Rasvjetljavanje okolnosti prometne nesreće u Čandekovoj ulici u Rijeci u ponedjeljak poslijepodne, kada je skuterist, dostavljač pizze, pao s mopeda što je zatim proklizio kolnikom, pokazalo je ipak da skuter nije udario u pješakinju koja je u kritičnim trenucima hodala preko pješačkog prijelaza.

Ispostavilo se, što dokazuje i videosnimka događaja, da je nesretna žena - bježeći od skutera što je klizio prema njoj - sama pala na cestu, dok je skuter proklizio iza nje.

Ispostavilo se da je pješakinja, starije dobi, lakše ozlijeđena, a skuterist, dostavljač pizze, prakticki neozlijeđen.

Do nesreće pred trgovačkim centrom Spar je došlo kad je skuterist, vozeći u smjeru središta Rijeke izgubio kontrolu nad vozilom i pao na cestu. Skuter je potom odsklizao i udario u automobil "audi", a potom je žena pala na pješačkom prijelazu. 

Skuterist je, inače, pao nekih petnaestak metara prije prijelaza.