Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Ispis članka: RIJEČANIN JE MALO 'SLAVIO': Puštao glasnu muziku i psovao, a potom je počeo i pucati - Novi List

NoviList.hr

RIJEČANIN JE MALO 'SLAVIO': Puštao glasnu muziku i psovao, a potom je počeo i pucati

Na području Belvedera

19. studeni 2018 12:26

Napisao: P. N.

Protiv osumnjičenog 43-godišnjaka bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

snimio Vedran Karuza

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, stoji u priopćenju PU Primorsko- goranske.

Obrazlažući razloge za provođenje kriminalističkog ispitivanja, policija je navela da je osumnjičeni u noći 18. studenoga na području Belvedera u Rijeci glasno puštao muziku te pogrdnim riječima narušavao javni red i mir građana. 

Pritom ih je, navodi policija, doveo u opasnost ispalivši nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

- U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojim se osumnjičeni koristio, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto tridesetak komada streljiva. Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku, stoji u priopćenju PU Primorsko-goranske.

Protiv osumnjičenog 43-godišnjaka bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.