Postrojeni na Trgu

POLICIJSKA INTERVENCIJA Tridesetak huligana divljalo po centru Zagreba

Vanja Vesić

Fto: Filip Kos/PIXSELL

Fto: Filip Kos/PIXSELL

Zagrebačka policija presrela je u popodnevnim satima tridesetak huligana iz Crne Gore a dio njih privela u postaju nakon što su tijekom popodneva divljali po centru Zagreba, prevrtali žardinjere i razbijali inventar s terasa obližnjih lokala



ZAGREB – Zagrebačka policija presrela je u popodnevnim satima tridesetak huligana iz Crne Gore a dio njih privela u postaju nakon što su tijekom popodneva divljali po centru Zagreba, prevrtali žardinjere i razbijali inventar s terasa obližnjih lokala.


Kod huligana pronađene su palice, staklene boce, kamenje i slični rekviziti. Planirali su doći na utakmicu u Dom Sportova na polufinale regionalne košarkaške lige između KK Budućnost i zagrebačke Cedevite u 18 sati.


No, kako stvari stoje, velik dio njih utakmicu ipak neće gledati. Policajci su ih okružili i “postrojili” na glavnom zagrebačkog trgu.




Prema riječima očevidaca kolona huligana divljala je oko 14 sati Gajevom ulicom a navodno su se mogli čuli i nekakvi četnički pokliči. Više informacija očekuje se od PU zagrebačke.