Aliza Hrustić

On je ubio vlastitog dvogodišnjeg sina: Ovo je hrvatski državljanin koji je počinio gnjusan zločin

P. N.

foto: La republica / Facebook / Aliza Hrustic

foto: La republica / Facebook / Aliza Hrustic

Njegov Facebook profil pun je fotografija na kojima pozira u skupoj odjeći, s pištoljem u ruci, s vrećicama različitih narkotika. Na mnogim fotografijama ubojicu djeteta vidimo kako se fotografira sa svojom djecom.



Talijanski mediji danas opširno pišu o Alizi Hrustiću, dvadesetpetogodišnjem hrvatskom državljaninu koji je u Milanu počinio stravičan zločin. Naime, on je u naletu bijesa ubio svog dvogodišnjeg sinčića i policiji je priznao to ubojstvo.


Istražiteljima je rekao da nije mogao zaspati i zbog toga je premlatio vlastito dijete do smrti. Prije ovog gnjusnog čina Hrustić je koristio opijate; policiji je rekao da je pušio hašiš.


Nakon što je ubio dijete, Hrustić je pobjegao iz stana s dvije kćerkice, trogodišnjakinjom i jednogodišnjakinjom. Kad ga je policija pronašla, nije se opirao uhićenju.




Talijanska policija izvijestila je da je Hrustić sa suprugom Silvijom imao četvoro djece. Jedno dijete živi u Hrvatskoj s njihovim rođacima.


Talijanska La Republica danas je objavila fotografije s Hrustićevog Facebook profila, gdje ubojice vlastitog djeteta možemo vidjeti s pištoljem u ruci. Na drugim fotografijama može ga se vidjeti sa skupim modnim dodacima, zbog čega talijanski mediji pišu o njegovom “slatkom životu” u Italiji.


– Njegov Facebook profil pun je fotografija na kojima pozira u skupoj odjeći, s pištoljem u ruci, s vrećicama različitih narkotika. Na mnogim fotografijama ubojicu djeteta vidimo kako se fotografira sa svojom djecom. Aliza Hrustić rođen je u Firenci, hrvatskih je korijena, piše La Republica uz fotografije počinitelja monstruoznog ubojstva.