Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
27. veljače 2020.
Ispis članka: Obitelj zavijena u crno: Očajni otac se izbo nožem 15 puta, kad je saznao da mu je umro sinčić - Novi List

NoviList.hr

Obitelj zavijena u crno: Očajni otac se izbo nožem 15 puta, kad je saznao da mu je umro sinčić

Tuga

10. rujan 2018 19:36

Napisao: P. N.

U bolnicu u Kikindi dovezena je beba koja je prestala s disanjem. Pokušana je reanimacija, ali bezuspješno

Ilustracija / Foto Vedran Karuza

KIKINDA Devetnaestogodišnji Filip Lakatuš izbo se nožem petnaest puta ispred prijemnog odjela Opće bolnice u Kikindi, nakon što je saznao da mu je preminuo devetomjesečni sin.

U bolnicu je stigao zajedno s medicinskom ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje, koja je u Kikindu dovezla njegovu bolesnu bebu. Po svemu sudeći, njegov sinčić preminuo je na putu do bolnice.

Filip Lakatuš trenutno se nalazi na liječenju u klinici u Sremskoj Kamenici. Kako saznaju Novosti, u bolnicu u Kikindi dovezena je beba koja je prestala s disanjem. Pokušana je reanimacija, ali bezuspješno. Otac djeteta potom se izbo nožem na vratima bolnice.

Tamošnji liječnici odmah su pružili pomoć nesretnom čovjeku i uputili ga na dalje liječnje u Sremsku kamenicu.

- Tijelo djeteta poslano je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, kako bi se utvrdio uzrok smrti. Otac djeteta sam se povrijedio nožem kada je saznao da je dijete preminulo. Ispitujem daljnje okolnosti ovog događaja, kažu u Policijskoj upravi Kikinda, prenosi Telegraf.rs.